Menu

Nieuws:

WERK OP KRUISPUNT

Ed Nowee (buurtverbinder)
15 januari 2018


Werk op kruispunt

Vanaf maandag 22 januari wordt de kruising Prinses Beatrixlaan - Van Foreestweg heringericht. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden ongeveer acht weken in beslag.


Het verkeer op het kruispunt neemt toe. Om files te voorkomen wordt de middenberm versmald. Daardoor kan het verkeer sneller de kruising oversteken en verkeer uit andere rijrichtingen krijgen sneller groen licht. Ook worden extra rijstroken voor auto's gemaakt om meer verkeer door te laten bij groen licht, en worden verkeerslichten en lichtmasten vervangen.

Gevolgen voor verkeer

Om de werkzaamheden uit te voeren, is de toegang tot de Ruys de Beerenbrouckstraat voor circa 6 weken afgesloten voor al het verkeer. Alle andere richtingen op de kruising blijven open, in een versmalde vorm. Fietsers en voetgangers worden omgeleid door middel van borden. Buslijn 51 rijdt een aangepaste route. Kijk op op de website van Connexxion voor de tijden en busroute.

Knip Kristalweg tijdelijk opgeheven

Om de ontsluiting van de Kuyperwijk te behouden wordt voor autoverkeer de knip op de Kristalweg tijdelijk opgeheven. Met tijdelijke verkeerslichten wordt het verkeer geregeld en tijdens de spits extra door verkeersbegeleiders begeleid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op deze website of download de KWS Infra app en zoek op Herinrichting Prinses Beatrixlaan – Foreestweg. Vanaf 15 januari kunt u met vragen ook terecht in Wijkcentrum De Parel aan de Van Beresteynstraat 99, op maandag van 16.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met de gemeente Delft .


https://www.delft.nl/Inwoners/Nieuws_2017/Werk_op_kruispunt


Reacties

Berenclub 15 januari 2018
Dat kruispunt is toch pas nog volledig op de schop gegaan??? Sinds die tijd sta je namelijk oeverloos lang te wachten tot je naar de overkant mag!!
Bekijk meer nieuws in de buurt »