Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kijkopdevoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

Programma ZOMERMARKT (2018)

Zaterdag 23 juni is er van10-16u een zomermarkt op het van Foreestplein.

 

Struinen over de markt

Struin langs de kramen met creatieve maaksels en oude en nieuwe spullen. Geniet op een strandstoel van gezellige muziek van DJ John en optredens van Alice, Peter en Dave.  

 

Springkussenen Waterspelen

De sportcoaches zijn al enkele maanden met de Buurt Sport Vereniging actief op het van Foreestplein. Zij zullen ook op de zomermarkt aanwezig met zomerse waterspelen. Dus trek zwemspullen of oude kleren aan, want je kan nat en vies worden. Daarnaast is er een springkussen een draaimolen en suikerspinkraam en kunnen de kinderen zich laten schminken.

 

Kinderen kunnen bij deBuurtverbinders een strippenkaart krijgen voor de activiteiten.

 

Loterij

De winkeliers op en rond de van Foreestweg werken mee om deze markt een moois zomers festival te maken. Zijhebben prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij.

 

DOEL is deze dag speciaal open en bij DOEL kun je een lekker smoothie, sandwich of tosti halen.

 

Afterparty

Na de markt is bij de Café de Boog een gezellige after party

 

"Met deze markt, willen we de buurt verbinden en van deze wijk een steeds gezelligere wijk maken, waar mensen trots op zijn. Het is mooi als door deze initiatieven mensen elkaar ontmoeten en naar elkaar omkijken," zegt Buurtverbinder Fred van Helden.

 

De website www.kijkopdevoordijk.nl die de Buurtverbinders beheren kan hierbij een hulpmiddel zijn.

 

"Meld jezelf of jouwclub aan. en deel nieuws en activiteiten, hulp en aanbod met elkaar, "roept hij mensen op.

 

"Door de site en dooronze activiteiten hopen we, dat mensen en organisaties elkaar steeds beterweten te vinden en er nieuwe initiatieven en samenwerkingen ontstaan."

 

De zomermarkt is eeninitiatief van de Buurtverbinders van www.kijkopdevoordijk.nli.s.m. DOEL en winkeliers rond de van Foreestweg.

 

Uitnodiging

Wenodigen u  van harte uit om aanwezig te zijn op de Zomermarkt

 

Meerinformatie

 

Fredvan Helden

0630221990

info@kijkopdevoordijk.nl

favanhelden@gmail.com