KijkopdeVoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstavond: een mooi verhaal over liefde

Kerstavond: een mooi verhaal over liefde 

                                       


                         

  •     dinsdag 24 december 2019
  •                            
  •     Tussen 19:30 en 20:30
  •                                         
  •     Van Adrichemstraat 277, Delft, Nederland

                                         

Delft – Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft kerstavond een eigentijds gezicht. In een sfeervol uur met vertellers, muziek en zang wordt ingegaan op het belang van de liefde. En dat het aan ons is dat licht van de liefde te laten lichten en door te geven aan volgende generaties. Het maakt uit wat je doet, het maakt uit welke keuzes je maakt. De nog altijd actuele boodschap van het kerstverhaal is het startpunt … Iedereen is van harte welkom. Je kunt zo binnenlopen op 24 december aan de Van Adrichemstraat 277, aanvang 19.30 uur.

 Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort hen aan zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 14.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl. 

                                                                         


           

Deel dit bericht!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.