Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kijkopdevoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

Joyce.S. Biekram

De Zonnebloem Westerkwartier PR & Sponsering Coach Delft Voor Elkaar

Over Joyce.S.

Buurt pluspunten

Een rustige buurt die actiever en socialer nauw met elkaar verbonden kan worden. De wijk mag meer verbonden zijn met elkaar en door elkaar te ontmoeten op de markten en de activiteitencentrum De Parel komt zo de verbinding tot stand. Durf elkaar erop te wijzen.

Werk

Buurtverbinder kijkopdevoordijk,Vrijwilliger bij de Zonnebloem PR&Sponsering, Participe, Delft voor Welzijn(coach) Preventie voor de wijk KijkopdeVoordijk

Vrije tijd

Ik ben een buurtverbinder van" kijkopdevoordijk." Lekker ontspannen door museums af te lopen, naar de bioscoop gaan, terrasje meenemen, vakanties maar vooral lekker niets op mijn vrije dagen.

Meer informatie

Ik ben vrij in doen en laten verder hou ik van gezelligheid. Reizen is wat ik graag doe, en zou Thailand/ Azie nog graag willen zien. Kom uit een gezin met alleen maar jongens. Mijn wens is om mijn eigen zaak te hebben. Verder is mijn moto Leven en Laten Leven, en vooral genieten.