Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
06-06-2017
Hulp
Wie wil er helpen om te collecteren tussen 6 en 10 juni?
22-05-2017
Hulp
Wie wil collecteren voor het Oranjefonds?
18-04-2017
Hulp
Op dinsdagmiddag 23 mei zoeken wij vrijwilligers die de kinderen willen helpen met kleien, sieraden maken, timmeren enz.
04-04-2017
Kinderen
Chauffeur schoolbus
26-03-2017
Overig
Wie ben ik? Mijn naam is Juraini Ferary, ben 23 jaar oud en woon in een woongroep van een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking bij Ipse de Bruggen. Wat doe ik? Ik voorzien onze klanten van Juraini elke vrijdag t/m zondag van door hen bestelde boodschappen. Waarom doe ik dit? Ik vind het leuk om boodschappen te halen, uit te sorteren en af te leveren bij onze cliënten en/of personeelsleden van Het Nationale Ouderenfonds en contact met ze te hebben. De Kosten? U kunt het geld aan de bezorger afleveren en wij doen uw boodschappen. Daarnaast zult u uw bezorger echter een vergoeding moeten geven voor hun zelf als fooi. Samenwerken: Juraini is inmiddels druk bezig met leuke samenwerking met Het Nationale Ouderenfonds en De Zonnebloem, maar ook Humanitas Delft. Vragen of opmerkingen? Heeft u na het lezen van dit informatie nog wat vragen of opmerkingen, kunt u een kontaktformulier invullen of WhatsAppen onder het kopje ''Stuur een gratis bericht''.
24-03-2017
Hulp
MASTERPLAN van Het Huis van Juraini ''Welkom bij Het Huis van Juraini''. Het Huis van Juraini is een nieuw, gezellig en sfeervol centrum waar oprechte aandacht en mensen van familie Ferary en familie Silberie centraal staan, met onze motto ‘’Voel je Thuis in ons Huis. Het Huis van Juraini. Van een luisterend oor bij een lekker kopje koffie of thee, maar ook andere dranken. Niks is te gek! Daarnaast organiseert Het Huis van Juraini ook nog een nieuw, gezellig en sfeervol drinkgelegenheid (voor weinig geld), maar ook nog een eetgelegenheid, waar je ’s avond meteen met ons kan mee eten, dus je hoeft dan niet naar huis om te gaan koken en is een nieuw project en/of onderdeel van De Juraini Stichting/Het Huis van Juraini. Niks is te gek! Ook werken we als nieuw, gezellig en sfeervol samen met Participe Delft/Delft voor Elkaar over samen met elkaar inwoners van Delft helpen. Restaurant en bar Aan Het Huis van Juraini vind je bar en restaurant In den Herbergh. In het restaurant kun je elke werkdag terecht van 12.00 tot 13.30 uur. Je kunt een lunch kopen of je eigen brood meenemen. De bar is op vrijdag t/m zondag open van 12.30 tot 16.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.30 uur. Aan de bar verkopen wij koffie, thee, frisdrank, koek, snoep en tosti’s. Vrijwilligers gezocht Daarnaast zijn wij per direct opzoek naar aantal vrijwilligers om bij Het Huis van Juraini aan de slag te gaan als vervoersdienst, gastvrouw-heer, die feesten en partijen organiseren, die evenementen organiseren, administratie en huishoudelijk dienst. Ben jij dit? Kunt u onder kopje ''Het Sponsors gezocht Daarnaast zijn wij per direct opzoek naar aantal sponsors om ook met ons vrienden te worden.
17-03-2017
Hulp
Op zaterdag 25, organiseert de Hofkerk een veranderdag. Een veranderdag houdt in dat we in de buurt de handen uit de mouwen steken. Je kan kiezen uit: Een praktisch sociale opknap, of schoonmaakactiviteit i.s.m. de Johanniter Hulpgroep (nodig 2-4 personen) en Een sociale activiteit i.s.m. St. Present met bewoners van Gemiva aan de Tuindersvaart 48. Hier wonen mensen begeleid met o.a een niet aangeboren hersenletsel (nodig 5-10 personen) Met de bewoners gaan we wandelen en spelletjes doen. We starten om 10.30 u en het duurt tot 12.30. Aanmelden t/m 19 maart bij Janine ter Maat 0628193366 janinetermaat@me.com of Fred van Helden 0630221990 favanhelden@gmail.com
08-02-2017
Overig
Handige mensen
06-02-2017
Hulp
Kok gezocht
Pagina's (1): 1