Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kijkopdevoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

Fred van Helden
2 december 2018

Kerstmarkt 14 december Hulp gevraagd!

Vrijdag 14 december is voor de tweede keer is er op het van Foreestplein een kerstmarkt op met een (levende) kerststal, live muziek en kraampjes met kerstspullen.

Voor de markt kunnen we nog jouw hulp gebruiken!

Waarbij?

  1. Wil jij kerstman spelen voor een paar uurtjes? Of weet jij iemand die dat wil?
  2. Er zijn nog een paar kramen te huur ( a 7,50 euro) meldt u aan bij Willem de Hoog 0627878055  of via info@kijkopdevoordijk.nl
  3. Wil jij helpen met de opbouw of de afbouw van de markt?
  4. Wil jij meehelpen de kramen te verven op zaterdag 8 december vanaf 10.00u?
  5. Flyeren in de wijk?
  6. Ben jij DJ en wil jij helpen? Of weet jij een DJ?


“We willen in de Kuyperwijk levendigheid in buurt brengen,” zegt Fred van Helden, buurtverbinder van www.kijkopdevoordijk.nl.  “We willen dat de buurtbewoners trots zijn op hun wijk en zich met elkaar verbonden voelen. Met de kerstmarkt hopen we dat de bewoners elkaar ontmoeten.”

Dit jaar is er ook een loterij voor het Goede Doel. Dat is dit jaar het Parkinson Café Delft.

Voor de kerstmarkt wordt samengewerkt met DOEL, Delft voor Elkaar en ondernemers rond de van Foreestweg.

“Onze ambitie is groot. Graag willen we een goed gevulde kerstmarkt, waar bewoners, scholen en organisaties met een kraampje staan. Ook willen we dat het kerstverhaal vertoond worden en dat er een kerststal.”

“Alles hangt af van de inzet en betrokkenheid van de buurt.”

Het lijkt nog ver weg. Maar we weten dat deze kerstmarkt alleen kan slagen als er mensen mee helpen en de kraampjes gevuld zijn.

Wilt u als particulier of organisatie een kraam huren ( a 7,50 euro) meldt u aan bij Willem de Hoog 0627878055 of Richelle van Tol

Wil je meewerken aan de op- of afbouw aan kerstmarkt, of op een of andere manier tip of suggesties, laat het ons weten op info@kijkopdevoordijk.nl