KijkopdeVoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

Onderzoek open data gemeente Delft: Uw mening wordt gewaardeerd!

Voor mijn bachelor eindproject als afronding van mijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft doe ik een onderzoek naar open data. Graag wil ik onderzoeken hoe inwoners van Delft door middel van open data betrokken kunnen worden in de beleids- en besluitvorming van de gemeente. Dit zal ik doen door de meningen van inwoners over dit onderwerp te onderzoeken middels een enquête.

 Om deze reden ben ik op zoek naar inwoners die deze enquête zouden willen invullen. Zou u de tijd willen nemen om deze in te vullen? Voorkennis over open data is niet nodig. De enquête is te vinden via q-onderzoek.nl/open-delft.

 Alvast bedankt!


Powered by Froala Editor

Deel dit bericht!

Reacties

Kristie Goorden
20 mei 2019

Ha Mirjam,

Klinkt als een cool onderzoek! Zelf ben ik geen inwoner van Delft, ik werk er alleen voor Stichting Move. Ook wij vinden het heel interessant hoe de stad meer betrokken kan worden bij wat de gemeente wil en doet. Wellicht kan ik je ergens anders mee helpen?

Hartelijke groet,

Kristie

Mirjam van den Boogert
20 mei 2019

Hallo Kristie,

Bedankt voor uw reactie! Het onderzoek richt zich specifiek op inwoners van Delft. Misschien zouden jullie de enquête kunnen verspreiden naar mensen binnen jullie organisatie die wel in Delft wonen? Alvast bedankt voor het meedenken!

Groeten,

Mirjam

Guus Mentink
20 mei 2019

Hallo Miriam,
Ik heb de enquête ingevuld.
Groet en succes met het onderzoek,
Guus Mentink

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.