Kijkopdevoordijk.nl

Inloggen of inschrijven

UITNODIGING BUURTPREVENTIE

                

 

Beste bewoners, 

Graag nodigen we u uit voor de informatiebijeenkomst van ‘Veilig Wonen Voordijkshoorn’. We geven u uitleg over en laten u kennis maken met een nieuwe WhatsApp-groep, die is bedoeld om de wijk veiliger te maken. De bijeenkomst is op

Woensdag 22 mei, van 19:00 tot 20:00 uur, in wijkcentrum De Parel
Van Beresteynstraat 99, 2614 HE Delft

Inbraken terugdringen
Met de gemeente en de politie willen we het aantal inbraken in onze wijk terugdringen. Om dit te bereiken, heeft een aantal buurtbewoners de handen ineen geslagen. Samen hebben we een buurtpreventie WhatsApp-groep opgericht voor de wijk Voordijkshoorn.

De buurt socialer en veiliger
Zoals u misschien heeft gelezen in de krant of andere media wordt het gebruik van WhatsApp een steeds populairder middel om een buurt socialer en veiliger te maken. Het doel van de WhatsApp-groep is om criminaliteit in de buurt een halt toe te roepen. Door met elkaar waakzaam te zijn in de omgeving en verdachte situaties met elkaar te delen, krijgen inbrekers minder kans om hun slag te slaan. De politie krijgt meer informatie tot haar beschikking en kan snel en gericht
optreden.

Succesvol met WhatsApp
Hoe meer mensen in onze WhatsApp-groep meedoen, hoe groter de kans op succes. In diverse wijken in Delft hebben de WhatsApp-groepen al tot succes geleid. Er zijn criminelen aangehouden en het aantal woninginbraken is in veel wijken gedaald. Meer informatie over deze aanpak vindt u op www.delft.nl/veilig.

Programma
19.00 – 19.10 uur Ontvangst en opening
Burgemeester J.M. van Bijsterveldt
19.10 – 19.30 uur Informatie over woninginbraken
Politieagent Scheele
19.30 – 19.45 uur Informatie over Veilig Wonen Voordijkshoorn
Beheerders Veilig Wonen Voordijkshoorn
19.45 – 19.50 uur Voorbeeldfilmpje werkwijze buurtpreventie WhatsApp-groep
Met dank aan Veilig Wonen Tanthof
19.50 – 20.00 uur Inschrijving en rondvraag aan tafeltjes

Aanmelden
Mocht u niet naar de bijeenkomst kunnen komen, maar wilt u toch deelnemen aande WhatsApp-groep? Meldt u dan aan f ganaarhttps://www.veiligwonenvoordijkshoorn.nl/aanmelden-buurtpreventie-groep/.

 Wezien u graag op woensdag 22 mei.

 

 

 

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.